Майката на звезда от “Фермата” приета по спешност в болница с COVID-19

Ковид-19 не подмина и най-супешната риалити звезда за изминалата година – Сами Хоссни от “Фермата”. Мачото се оплака, че майка му е станала жертва на китайския вирус и състоянието й никак не е стабилно. 

Фитнес гуруто призна, че майка му е постъпила в болницата в Стара Загора и се бори за здравето си. 

“Това на снимката до мен е майка ми. Един от най – любимите ми хора и определено човекът, който е направил най – много за мен. Аз както много от вас до скоро не вярвах в Covid-19 или Коронавирус, но уви преди седмица почука и на моята врата”, пише Сами в Инстаграм. 

 
“Преди седмица майка ми беше диагностицирана с вируса и днес състоянието й никак не е добро, въпреки на временно предприетите мерки и многото усилия, тя все още се бори, здраво в болница в Стара Загора”, споделя още вечно усмихнатият Хоссни. 

“Моралът на поста е следният: Когато сме най – уверени, че нищо няма да ни се случи и че можем да се справим с всичко (включително и вирусът), изпитанието се праща на хората, които са най – близо до нас и ние оставаме безсилни. Така се чувствам и аз. Безсилен. Мога само да я окуражавам и подкрепям метално. И до тук. Пазете себе си, за да запазите и хората покрай вас. И запомнете, че когато се молите за сила, Господ ви изпраща изпитания, които ви карат да бъдете силни. Обичам те Мамо, заедно сме”, гласи последната част от поста на бившия фермер.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *