HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Майката на мъжа, заплашил президента на Сърбия: Отведоха го на разговор, върнаха ми го в ковчег

Майката на Милорад  Николич  Драга Николич развълнува и потресе Сърбия след свое интервю.

Синът й, 45-годишният Милорад Николич почина в затвора след като бе арестуван заради изпращане на СМС-съобщения срещу президента Александър Вучич.

“Истина е, че синът ми в СМС-те е споменавал Вучич, но той никого не е заплашвал. Полицията го отведе от дома ни на “информативен разговор”, където е жестоко притискан да признае за заплахите, но той категорично отказа да направи подобно нещо”, каза през сълзи Драга Николич, чийто син бе върнат от затворническата болница в ковчег, съобщава БГНЕС.

Драга Николич пита в коя държава прибират хора заради СМС-и?

В интервюта разказва как синът е бил в една килия с убиец , пиел е лекарства и в един момент е спрял да се храни.

Тя е категорична, че синът е убит в затвора.

„Той бе убит от тези, които го задържаха незаконно… Питам се, за кого синът ми е бил заплаха”, казва през сълзи почернената майка.

Припомняме, че Милорад Николич беше задържан в края на 2016 г. по обвинение, че е застрашавал сигурността на президента Вучич.  Седмица по-късно е прехвърлен в затвора в Белград, където е починал на 14 юни. Официалната версия на властите е, че смъртта е настъпила “поради спиране на сърцето”

СМС-ите според адвоката на Николич никога не са стигали до Вучич, а клиентът му е бил в добро психично здраве. Напротив бил е спортист, в добро здраве.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *