HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Майката на Слави Трифонов разкри истината за състоянието му

Майката на Слави Трифонов разкри какво е състоянието му след операцията

Родителката на Слави Трифонов проговори. Здравка Трифонова не обича да дава интервюта, но въпреки това отговори на въпросите, зададени й от репортерите на „България днес“. Пред тях тя заяви, че славата вече тежи на семейството й. В началото всичко това им харесвало, но вече им отнема повече, отколкото им дава.

Тя сподели, че синът й е добре и се възстановява. В края на месеца Здравка и съпругът й Тодор очакват Слави да ги посети в Плевен. Причината за посещението му ще бъде 85-ия рожден ден на бащата на шоумена.

Майката на Дългия разкри, че това е голямо щастие за тях и много се вълнуват заради наближаващия празник.

Тя си спомни как са отпразнували 70-ия рожден ден на Тодор. Тогава Слави Трифонов ги поканил на вечеря в най-скъпия ресторант в столицата. Купил на баща си маркови дрехи – разказва Здравка Трифонова.

Родителката на Дългия отрича слуховете, че обича повече него и пренебрегва дъщеря си. Възрастната жена споделя, че искала сама да възпитава сина си и затова не го записала на детска градина.

Днес тя се гордее много с него и е на мнение, че той няма конкуренция, въпреки че всички се опитват да му подражават.

Майката на Слави Трифонов разкри любопитен факт от миналото. Тя си спомни, че като синът й бил малък на един Гергьовден възрастна ромка й предсказала нещо много важно.

Първоначално Здравка не искала да я пусне в дома си, но жената й казала, че трябва да сподели нещо с нея. Тогава ромката предрекла, че Слави Трифонов го очаква голяма слава. Била категорична, че звездният му миг ще настъпи след навършването на 28 години, пише „България днес“, цитирани от razkritia.com.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *