Майката на Сузанита шокира! Дадох дрога на дъщеря си

Скандалите с невръстната Сузанита не секват. Шокиращо интервю с майката на 14-годишната чалга певица – Шенай, публикувано в столичен седмичник, разкрива причината за поведението на лолитката. Очевидно Сузанита е поощрявана от родителката си да се държи разюздено, става ясно от думите на майката. В интервюто мама Шенай разкрива, че 14-годишната й щерка без свян пуши, при това без да се притеснява. Тя пали цигара в дома им пред благосклонните погледи на родителите си. “Не пуши много, по няколко цигари на ден. Сега това й е интересно, но смятам, че тя ще се насити и сама ще ги спре, когато реши – Сузи има много силен характер”, отсича майката. Думите й са наистина втрещяващи и са сериозен сигнал към служителите на социалните служби да проверят обстановката, в която расте ученичката.

Едва ли това е най-нормалното поведение за един родител на малолетно момиче – да няма нищо против детето му да пуши цигари пред него. Още по-скандално обаче звучи признанието на майката, че е поощрила дъщеря си да пробва наркотици, пише Уикенд.

Съпругата на Орхан Мурад не уточнява кога е станало това, но явно е било скоро. В интервюто тя не пояснява какъв точно наркотик е приела 14-годишната Сузанита. “Исках сама да се убеди, че наркотиците са нещо ужасно и не бива да ги ползва. Затова й предложих да вземе, за да пробва. Тя взе дрога и се чувстваше ужасно – два дни повръщаше и й се виеше свят. Сега е категорична, че никога повече, за нищо на света не би взела наркотици”, разказва майката. Не е ясно какво мисли бащата на Сузанита Орхан Мурад по въпроса. Самият той тези дни написа яростно отворено писмо до медиите и ги обвини, че издевателстват над невръстната му щерка. Момичето нямало да си слага силикон и било доста порядъчно дете.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *