HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Майката на шофьора, блъснал съдийката на Е-79 пътувала в линейката с ранената Галя Георгиева, била дежурна в Спешен център

Любопитни факти около катастрофата на Е-79 със съдийката от ВСС Галя Георгиева научи „Струма“. По ирония на съдбата същата вечер майката на 32-г. дупничанин, участник в ПТП-то, Камелия Кирянова била дежурна в Спешния център в Дупница. Тя е медицински специалист, оказала се част от екипа, който транспортирал ранената съдийка с линейка до „Пирогов“.

Галя Георгиева не изпуснала телефона от ръцете си, звъняла на колеги и прокурори, на които обяснявала, че е пострадала в ПТП при Долна Диканя. Батерията на телефона й паднала и тя се принудила да ползва джиесема на една от дежурните медсестри.

Майката на шофьора от Дупница Виктор – Камелия Кирянова, изчакала операцията на Галя Георгиева. Тя и синът й изпаднали в депресия след инцидента. Особено след появилите се информации и внушения, че сблъсъкът не е случаен, което е необяснимо за тях. Камелия непрекъснато плаче, а синът й Виктор се е изплашил и се затворил в себе си, не желае да говори с никого. Той работи като строител в София и всеки ден минава по маршрута Дупница – София и обратно.

Репортер на „Струма“ откри К. Кирянова вчера на работното й място в Спешен център, но тя отказа да коментира как е синът й, кой е виновен за катастрофата и как точно се е случило.

Както „Струма“ писа, преди няколко дни при пътен инцидент на Е-79 пострада членът на ВСС Галя Георгиева. Тя шофирала „Дайхатсу Сирион“ на път за Сандански, когато при с. Долна Диканя била блъсната от „Шкода Октавия“, управлявана от 32-г. дупничанин Виктор Кирянов. Взети са проби за алкохол и на двамата шофьори, и двете са отрицателни.

НАТАЛИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *