HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Майка даде уникален урок на несериозния си син! Изпрати му колет с …/СНИМКА/

18-годишен американец получи странна пратка от родния си дом. Преди няколко седмици Конър Кокс, който напуснал семейното гнездо, за да учи в колеж в Пенсилвания, получил дълго чакан колет от дома.  Младежът нетърпеливо отворил кутията, очаквайки да намери любимите си домашни лакомства, но попаднал на хартийки, съобщава “Дейли Мейл”.

Първоначално решил, че това е хартия, с която майка му опаковала вкусотиите, и продължил да рови в пакета, но по-късно разбрал, че вътре няма нищо друго освен боклуци.

Оказало се, че докато Конър бил в дома си през ваканцията, майка му на няколко пъти го помолила да изхвърли боклука, който бил застлал като килим пода на стаята му, но момчето така й не изпълнило молбата й. Родителката решила да му даде урок, събрала всичкия боклук и му го изпратила по пощата, пише блиц.

Младият човек оценил чувството за хумор на майка си и двамата се посмели от сърце на комичната ситуация. Конър пък признава, че майка му е събрала всички боклуци от пода, но е забравила да погледне в шкафовете му, където също имало много натрупана мизерия.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *