HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Майка и дъщеря открити мъртви в сауна

Майка и дъщеря са намерени мъртви в сауна, след като са били хванати в капан вътре за повече от 90 минути, пише в. “Дейли мейл”, цитиран от fakti.bg.
Двете жени, на възраст 65 и 45 години, се заключили в горещото помещение, след като дръжката на врата паднала. Те направили опит да счупят прозорчето на вратата, за да се измъкнат навън и да избягат от изключително високата температура, но неуспели.
Жените гостували в къщата на свой приятел в чешката столица Прага. Телата им били открити от собственика на сауната, който се обезпокоил, когато гостенките му не се появили доста дълго време. “Майката и дъщерята, на възраст 65 и 45 години, са били в сауната на техни семейни приятели в къщата им в Прага.
Собственикът се усъмнил, че нещо не е наред, след като те не се върнали в къщата след час и половина в горещата сауна. Когато отишъл да провери какво става, ги открил да лежат на пода. Той повикал незабавно бърза помощ. За нещастие пристигналите лекари обявили смъртта им. Сега очакваме резултатите от аутопсията на двете починали жени”, заяви в официално изявление говорителката на чешката полиция Ива Кормосова.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *