Майка на трима петрички бизнесмени излъгана от лекари, че и е направен стент

Лекари от столична болница излъгали майката на трима петрички бизнесмени, че и е направена стент интервенция на сърцето, информира //4vlast-bg.com.

Измамата обаче лъснала, след като на възрастната жена отново и станало зле и потърсила услугите на медици, но този път в Националният кардиолигичен център в столицата. Оказала се ,че няма никакъв „присъден „ стент в сърцето на потърпевшата жена. 

Това сигнализира един от синовете на жената ,която е майка на още двама синове, които са добре познати на петричката общественост със своята бизнес дейност. Единият е собственик на хотел в Банско, средният развива успешен бизнес с продажбата на меса и има два магазина, а най-малкият е бил в ръководството на партията на Радан Кънев и директор на военните заводи в Казанлък.

Мошенниците медици обаче прибрали не малка сума пари за т.н. интервенция по поставянето на стента, призна единият син, който не пожела да бъде споменавано името му. Той огласи скандалният случаx, който е от преди година, след  другият скандален случай в болница в Пазарджик, където пък доктор поставя стент на пациент, който няма нужда от него, но е със опасност за здравето му. 

Жената, за щастие е добре, но е била дни наред на лечение в Националният кардиологичен център, където действително е поставено стант на една от аортите на сърцето .

Нейният брат, също почина от инфаркт, той е бил дълги години и началник на митница –Кулата по времето на премиера Иван Костов.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *