HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Майка на 4 деци втрещи с изповед: Напих се на купон, събудих се докато непознат ме опъва!

Австралийската блогърка Констанс Хол разказа за страшен с*ксуален инцидент, след който тя изпитвала толкова силно чувство на срам, че дълго време не разказала на никого за случилото се. Тя пише в своя Инстаграм, че в онази фатална нощ прекалила с алкохола, а когато се събудила видяла как някакъв мъж прави с*кс с нея.

Майката на 4 деца споделя историята си в рамките на флашмоба #MeToo. Тя смята, че тогава е била лишена от правото да прецени дали иска този с*кс или не.  “Аз не разказах на никого за това, което се случи. Събрах си нещата, даже благодарих за веселата нощ и избягах. Чувствах, че заради репутацията на купонджийка, която имах, аз не изглеждам като жертва. Колко глупаво беше това!”, пише Констанс.

Сега тя акцентира върху това колко е важно съгласието на жената при полов акт. В нейния случай не е станало дума за това, ето защо тя смята, че с*ксът в онази нощ е бил против волята ѝ.  “Съгласието е огромна тема , която не може да бъде изчерпана с един пост в мрежата. Но сега вече зная, че първото, на което ще науча децата си – това е съгласието и уважението към жената”, категорична е тя.  Говорейки за уважението, Констанс си спомня и за една друга срамна история с нейна приятелка.

Тя се съгласила да прави с*кс в тройка с две “мъжки момчета”. След това обаче те разтръбили навсякъде подробности и детайли от с*ксуалния експеримент и повече не я погледнали.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Гугутка Пискюлева

    Тая си е бая еблива, щом се напива и не разбира, че я бичат!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *