Майка разкри тайната на успешния брак

Всички, които са женени или имат дълга любовна връзка, издирват тайната за поддържане на страстта и добри отношения с партньора си. Една от тези жени и майки, които всички питат за тайната на успешния брак е Ники Пенигтон, която е женен от 11 години. – Аз обикновено се усмихвам, когато ме питат. Зная типичните отговори на двойките, които спазват правилата, като например: “Не си лягайте ядосани” или “Винаги казвам, че го обичам, когато заминава”.

Знаете ли колко пъти за тези единадесет години съпругът ми спеше на дивана, преди да имаме деца, само защото сме били ядосани един на друг? “, Така Ники започва своята история, пише блиц. Тя открила, че караниците и лошите чувства отишли на втори план, след като са получили деца. Ники отбелязва, че всеки ден е борба, но е важно да се стараете и да пробвате. Тя разкрива и нейната “тайна” за щастлив брак. “Знаете ли колко пъти съпругът ми е напускал дома ни, без да ми каже” Обичам те “, просто заради децата и живота. Неговият начин да ми каже “Обичам те” е понякога да ме остави да поспя сутринта. Счупихме всички “тайни”.

Тайната на дългогодишния брак е, че изобщо няма никаква тайна. Ставаш и опитваш отново и отново, и така всеки ден “, отбелязва младата майка. “Това е намиране на път, когато сте млади и живеете на замразена храна, защото това е всичко, което можете да си позволите. Това е оставането будни цяла нощ, плачейки с новороденото си, защото и двамата сте уморени и ужасени, но сте заедно. Само по този начин можете да изградите живот за бъдещото си семейство. ” “Става дума за разбирането, че нищо няма да бъде перфектно и че бракът няма да бъде съвършен – защото това е истинският живот.

Става дума за трудностите, които живота може да ви поднесе, но ще видите и ще осъзнаете, че не сте сами. Ще разберете, че най-добрият ви приятел е до вас. Става дума за знанието, че никога не можете да бъдете готови за товара, който ще трябва да носи заедно с партньора си, но просто знаете, че сте готови да изтеглите товара, когато единият отстъпи. Пробвайте всеки ден и никога не спирайте. Ако спрете, няма да успеете, а това е единствената работа, която не е тайна “, заключила Ники, чийто статус е споделен във Фейсбук повече от 130,000 пъти.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *