Майка разряза училищната униформа на дъщеря си и се натъкна на гнусна находка

Британка реши да провери защо от ученическата униформата на дъщеря й се носи неприятна миризма и остана потресена от това, което откри, когато я разряза.

31-годишната британка Натали Къркууд била силно притеснена от неприятния мирис, който се разнася от полата на 7-годишната София и решила да я разпори. След като разрязала плата, с ужас забелязала, че вътре е зашита мъртва мишка.

„Почувствах истинско отвращение, когато открих мишката в полата. Дъщеря ми е обличала полата много пъти. Какво ще стане, ако това се отрази на нейното здраве?”, попита разтревожената родителка.
Натали Къркууд купила полата през есента на миналата година.Тя вече се е обърнала към продавача с питане как мъртвата мишка се е озовала в дрехата на момиченцето й, пише Блиц.
„Казаха да занеса полата и мишката в магазина. Аз възразих и им отговорих, че заради неприятната миризма, не искам да качвам мъртвото животно в колата си. Тогава ми обещаха да изпратят куриер, но той още не е дошъл. Мишката и полата продължават да си стоят в чанта до вратата”, разказва възмутената  майка.
 След като историята на Натали Къркууд станала публично достояние, от Asda обещали да проведат разследване. “Започнахме щателно разследване на това как мишката е попаднала в полата, произведена миналото лято”, заявяват от компанията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *