HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Майка се хвърли с трите си деца пред влак

Трагичен инцидент разтърси северната ни съседка Румъния. Майка скочи пред влак заедно с трите си деца. Всичките са мъртви, съобщи румънското издание Realitatea. Загиналите деца са на възраст между 2 и 10 години. Силите за сигурност разкриха, че са намерили предсмъртно писмо близо до мястото на инцидента.
Полицията е открила и документи за самоличност на майката. Министерството на транспорта в Румъния създаде кризисна група, която да установи причините за инцидента.
Влакът от Букурещ за Констанца се е движел със 160 км/ч, машинистът е нямал никакво време да реагира. ЖП трафикът беше временно преустановен.
Румънската полиция е сигурна, че става въпрос за самоубийство, а не за трагичен инцидент. Местните медии съобщиха, че трафикът в региона е бил блокиран за повече от три часа.
Adevarul.ro съобщи, че жената е била бременна. Загиналите деца са на възраст от 2, 5 и 10 години. Първоначалната информация показва, че майката се е хвърлила с трите си деца пред влака.
Машинистът на влака е отведен за разпит. Тежкият инцидент е станал около 09:30 часа местно време тази сутрин. Медиците ще установят дали жената е била бременна.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *