Македонката Диана от „Фермата“ с известно гадже?

Кой е мъжът до хубавата македонка Диана от „Фермата“, зачудиха се феновете й, след като в последния епизод на предаването стана ясно, че тя отказва да го покани да я посети.

Диана излиза на дуел срещу Ивона и двете имат правото на специалната среща, за да се мотивират и нахъсат.

И докато Ивона получи ценни наставления от приятеля си Любо, македонското девойче се отказа от среща не само с приятеля си, но и с всякакви близки.

„Не искам публичност, подобни моменти са проява на слабост, ако ме беше посетил приятелят ми, днес щях да бъда по-развълнувана и концентрацията ми щеше да бъде по-слаба”, обясни избора си Диана. Тя не пропусна да жегне съперничката си и по тази тема като заяви, че не е емоционална и едва ли романтичната й среща на ратайския бряг ще й даде предимство.

Дали иначе съвестната македонка е скрила гаджето си защото е известен или защото е женен, е най-коментирана тема сред феновете й. За краткото време, в което е на ТВ-екрана, македонката спечели симпатии както заради каузата си да говори за изопачаването на историята на България и Македония, така и заради физическите си дадености и подобрения, пише хот арена. Миличевич беше мокрият сън на мъжете от „Фермата“ още преди да се съблече по бански, за да се изкъпе. И днес те заявиха, че очакват секси дуел, защото Диана участва.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *