Македонската нинджа Митко Шестака отвя с 10:0 съперника си в първия дуел във “Фермата”, спечели и надежда за 50 000 лв.

Шестопръстият участник на риалитито “Фермата” – Митко Манолев от Мелник, помете арената в първия дуел за сезона, като демонстрира огромна воля и хъс за победа. Митко направи грандиозно шоу в битка със столичния адвокат Асен Илиев.
Въпреки че изглежда по-тромав от съперника си и е най-възрастният участник в шоуто, 48-годишният Шестак се метна като македонска нинджа от единия край на терена в другия, плонжира по корем, заби се в декора и разпръсна сеното. В устрема си Митко показа по-голяма ловкост и бързина, и се представи блестящо на въпросите от Алманаха. В края на състезанието винопроизводителят триумфира с 10:0 над опонента си.
Победеният Асен, който е с 9 години по-млад от Митака, трудно преглътна егото си и обясни победата на съперника си с късмет. 
Въпреки че се провали на Арената, адвокатът няма да си тръгне от шоуто заради ново, безпрецедентно правило, което важи само за първия дуел в предаването. Според него Асен получава шанса да остане в стопанството, но при едно условие – ако след три месеца той стигне до финала на риалитито и вземе приза от 100 000 лева, да даде половината от парите на Митко.
ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *