Топ теми

Малкият Бойко става на 5

Радостен повод отбелязва днес премиерът Бойко Борисов – на 31 януари е роден неговият първи внук Бойко, който носи името му. Бойко-младши навършва 5 годинки, а тържеството ще бъде в домашна обстановка предвид ситуацията и мерките в страната, предава Ретро.бг.

Първородният внук на министър-председателя вече навлиза в предучилищна възраст и скоро му предстои да стяга раницата с училищни пособия и да бъде първолак. Всички в семейството му предвиждат отличен успех, защото още от съвсем малък Бойко-джуниър проявявал интерес към точните науки и бил с ум като бръснач. Разбира се, премиерът му е подготвил специален подарък изненада. За рождения си ден миналата година той получи от дядо си аквариум с пъстри рибки, а за Коледа – китара. Специално за него армаган ще долети и от Америка, защото там живее неговата баба Стела – бившата съпруга на Борисов и майка на дъщеря му Венета. Заедно с Бойко-младши свещите на тортата ще духне и по-малкото му братче Иван, който се роди през юли 2018-а, а тази година ще навърши 3.

Внуците на премиера са неговата голяма слабост и радост. Свободните от задължения мигове той обича да прекарва в тяхната компания. Още отсега ги въвежда в семейните традиции и Бойко и Иван са възпитани в любов към българските обичаи. За големите християнски празници Борисов задължително събира край масата всички свои близки – дъщеря си Венета и зет си Иван, двете внучета, сестра си Красимира и нейното семейство. Той бе инициатор и на светото кръщение на малките Бойко и Иван, които са християнчета от 2019 г.

Докато министър-председателят се лекуваше от коронавирус и бе в изолация, най-много му липсваха малчуганите, които не спирали да питат за него и нямали търпение да го гушнат отново. Всеки път, когато го гледали по телевизията, му се радвали и му изпращали прегръдки, а самият той призна, че именно Бойко и Иван са неговите „тайни съветници“. „Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!“, написа в разгара на миналото лято Борисов към снимка с двете момченца.

Малкият Бойко на няколко месеца

Бойко-младши с мама Венета

С подаръка за четвъртия си рожден ден

Премиерът с внуците си

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *