Малкият син на Ангел Бончев с разтърсващи разкрития за рухналото семейство! Ето защо се стигна до бой!

Нещата, които се изписаха и изказаха относно такива тежки заплахи и т.н., са пресилени. Има разследващи органи, те ще изяснят нещата. Това заяви пред Нова телевизия Ангел Бончев-младши, син на бизнесмена Ангел Бончев.

“Има конфликт между брат ми и баща ми, свързан с бизнеса. Брат ми претендира, че всичко е на него и на още един човек с него. Той претендира, че татко едва ли не ги е изгонил, без да им плати това, което е тяхно, но това не е така. Цял сезон се работи и се изкарват пари, а баща ми не получава нищо.

Става дума за хидропарк Казичене, който баща ми е дал на брат ми да упрявлява. Реално те прибират всичко, а баща ми не получава нищо в замяна”, каза младежът.   “Баща ми беше изнервен, постоянно провокиран.

Един път брат ми му скочи на бой, аз ги разтървах и после си тръгнах. Впоследствие брат ми пак му е скочил на бой. Баща ми пусна жалба в полицията”, добави Ангел.

“Не си говоря с брат ми, аз вече нямам брат! Бих му казал да се замисли с какви хора се обгражда, той се влияе много от хора, които не са хора”, уточни младежът.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *