Малкия Джаич и дъщеричката му Никол духнаха свещичките на приготвената специално за рождения му ден от съпругата Таня торта

Стълбът в защитата на “Бела” Атанас Димитров отпразнува 29-ия си рожден ден веднага след като Малкия Джаич и съотборниците му извоюваха победата на терена в Сливница с 2:1. Доволен от триточковия подарък, който получи срещу “Сливнишки герой”, умореният рожденик се прибра у дома в Петрич, където го очакваше още по-голяма изненада, подготвена от съпругата му Таня. Г-жа Димитрова бе спретнала празнична маса, около която се бяха подредили близки приятели и семейството на защитника, което окончателно изстреля настроенито му във висините.

“Не очаквах гости, мислех, че ще сме сами, но изненадата ме умили. Таня беше приготвила сама празничната торта, а вечерята беше върхът на гастрономическите й умения, които видимо нямат граници. Подаръкът ми закъснява заради проблеми с доставката, но Таня така и не желае да разкрива какъв е. Макар че не мен ми стига любовта на семейството и уважението на моите приятели. Денят започна чудесно с победата ни срещу “Сливнишки герой”, която подобри шансовете ни за краен успех в битката за промоция и завърши с неочаквания домашен купон с моите любими хора у нас. Какво по-добро можех да очаквам?”, коментира железният бранител, който заедно с дъщеря си Никол духна свещите върху празничната торта в апогея на тържеството.

СТАНЧО СТАНЧЕВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *