HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Малки светулки предвождаха шествието на абитуриентите в Симитли

Стил, елегантност, чар и много красота показаха абитуриентите в Симитли. С много настроение и сияещи усмивки, за първи път от 5 години абитуриентите на гимназията в Симитли обиколиха целия град в нощта на бала. С последна обиколка на училищните коридори и стилно дефиле абитуриентите от СУ “Св.св. Кирил и Методий” – град Симитли оживиха центъра на града.
Стотици жители и гости изпълниха украсения площад “Септември”, за да ръкопляскат на дванадесетокласниците. 12 “А” клас заедно с директорката Таня Янкова, зам. директора Борислав Дафков, както и с класния ръководител Виолета Ставрева преминаха по пътека от рози, предвождани от малки светулки, които да ги водят оттук насетне в живота. Дефилето на младежите приключи пред празнично украсена арка, където всички си направиха снимки за спомен.
Веселие, емоция, празнични усмивки и много изненади съпътстваха балната вечер на абитуриентите. Попфолк изпълнителите Кали и Борис Дали, подарък от кмета на общината Апостол Апостолов, бяха голямата изненада за тях. Двамата направиха балната нощ в Симитли най-горещата точка на планетата, която премина в танци, забавни игри с награди, прощални слова и песни, броене до 12 като за последно. Диджей и оркестър не спираха да отправят поздрави към младежите и техните преподаватели.
Специални гости на празника бяха кметът на община Симитли Апостол Апостолов, кметовете на всички населени места в общината, както и председателят на Общински съвет – Симитли Владимир Христов, които бурно аплодираха абитуриентите.
ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *