„Марек“ брани лидерската си позиция на куц крак срещу неврокопчани, феновете си купуват по няколко билета

„Марек“ продължава да брани лидерската си позиция в третия ешелон на Югозапада с нова победа срещу „Пирин“ /ГД/ с 2:0. Половин отбор имаше различни проблеми в дните, предшестващи мача, заради налетелия в съблекалнята вирус, за щастие оказал се не „Ковид-19. Извън групата останаха Милен Иванов, Симеон Димитров и наказаният Димитър Панталеев. Различни болежки имаха капитанът Александър Близнаков, Джордж Николов и Иван Георгиев, но първите двама излязоха титуляри, а третият влезе на смяна. Неврокопчани обаче не успяха да се възползват от кадровите липси на противника и се задоволиха с ролята на спаринг, макар че не може да им се отрече, че на моменти се съпротивляваха здраво.

Няколкостотин фенове на домакините се изсипаха на трибуните, част от тях си купуваха по няколко билета, откликвайки на позивната от клуба да се притекат на помощ за финансовото оцеляване на любимия отбор. Марекчани излязоха напред в резултата в 7-та мин. благодарение находчивата бърза реакция на Димитър Владимиров, който намери мрежата зад Абди Абдиков от трудна ситуация. Голът на успокоението падна четвърт час преди края след пробив по крилото и прецизно центриране на Веселин Любомиров  на точката на дузпата, където дебнеше Димитър Чечев. Гостите не създадоха нито една реална опасност за вратаря Пламен Младенов.

„МАРЕК“: Младенов, Каймакански, Н. Николов, Калайджийски, Арсов, Дж. Николов, Любомиров, Близнаков, Чечев, М. Георгиев, Чечев /Влахов, Ив. Георгиев, М. Георгиев/.

„ПИРИН“ /ГД/: Абдиков, Макриев, Гуцев, Грънчаров, Б. Иванов, Маджиров, Лазаров, Головодов, Алим, Тусонджиев, Дафков /Грозданов, Тафров, Сарандев, Киряков, Коршумов, Дженов/.

Димитър Владимиров

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *