„Марек“ за четворката от „Миньор“: Няма драма, а къса скамейка… Чуковете наградени с релакс на Рупите

Президентът на „Марек“ Цветан Видински прие философски четворката, която подопечните му отнесоха от „Миньор“ в стартовата си контрола за годината в Микрево. Силният човек на „Бончук“ увери, че в лагера на дупничани не правят драми и не съжаляват за избора на професионални съперници по време на подготовката си за пролетния полусезон.

„С къса скамейка толкова. Докато бяхме с основния състав, не стояхме никак зле. Смените на противника обаче бяха по-качествени от нашите. Ние не можем да си позволим по двама равностойни футболисти на всеки пост. Предпочитам да си сверяваме моментните възможности срещу по-силни отбори“, коментира босът на марекчани, които днес в 12.00 ч. се изправят в Рилци срещу „Пирин“ /Бл/.

След внушителната победа наставникът на „Миньоро“ Христо Янев награди играчите си с ден почивка и посещение на храма на Баба Ванга в местността Рупите. Чуковете приключват първия си престой в Сандански в събота с контрола със столичния „Септември“, а в курортния град се завръщат отново на 25 януари. Успешният дебют срещу лидера в третия ешелон на Югозапада подпечата договора на четвъртото сигурно попълнение на жълто-черните тази зима Георги Купенов. Доскорошният централен защитник на „Етър“ подписа за 2.5 г. Същото сториха преди него триото от „Царско село“ Борис Галчев, Божидар Васев и Мирослав Будинов.

ТОНИ КИРИЛОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *