Топ теми

„Марек“ извозва без пари феновете си за финала срещу „розите“, настаняват агитката в сектор „Африка“

Първенецът на Югозападната Трета лига „Марек“ извозва феновете си без пари за финала в турнира на Аматьорската футболна лига в Пазарджик срещу четвъртия на Югоизток „Розова долина“. Същата стъпка за осигуряване на подкрепа от трибуните предприемат и казанлъчани. Очаква се поне 500 ултраси на двата отбора да се изсипят на стадион „Георги Бенковски“, цялата полиция в града домакин и околните селища е вдигната на крак за предотвратяване на евентуални размирици. Агитките ще бъдат базирани в противоположните краища на съоръжението. Тази на новия член на Втора лига най-вероятно ще се настани в някогашния  сектор „Африка“, намиращ се в близост до козирката, а за привържениците на „розите“ е отделена клетката за гостуващи запалянковци.


Познатият рефрен „Марек завинаги“ ще ехти мощно в Пазарджик, както преди седмица на „Бончук“

На ст. „Бончук“ от няколко дни тече трескава организация за фенската екскурзия. Всички желаещи трябва предварително да се запишат с трите си имена и телефонен номер на лично съобщение в интернет страницата на „Марек“ или на посочения телефон от клуба. Тръгването е от зала „Спортна“ в 14.00 ч. в деня на мача, началният съдийски сигнал ще прозвучи в 18.00 ч.

Клубният президент Цветан Видински потвърди за пореден път решението футболистите да си разделят пълния размер на определената от АФЛ премия за победителя 20 000 лв. „Момчетата го заслужиха с цялостното си представяне през сезона, в който спечелиха промоция за професионалния футбол и преодоляха съперниците си в турнира. Сега им предстои последният напън. Дубълът ще бъде черешката на тортата в кампанията“, коментира силният човек на „Бончук“.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *