„Марек“ отупа брашнения чувал „Велбъжд“, диша във врата на лидера

„Марек“ отупа с 4:0 брашнения чувал в групата „Велбъжд“, който е един от трите тима без спечелена точка на дъното, където си правят компания с другия новак „Левски“ /Чепинци/ и „Банско“. Дупничани продължават да дишат във врата на лидера „Кюстендил”, от който изостават само по голова разлика, а по този показател изпреварват останалите преследвачи „Вихрен“ и „Беласица“. Квартетът не познава дотук вкуса на загубата.

Въпреки горещото време близо 300 зрители заеха места на стадион „Бончук“ и изпратиха любимците си с аплаузи. Нулевото равенство се задържа на таблото до 28-та мин., когато след брилянтен пас на Иван Влахов дежурният голмайстор Веселин Любомиров простреля от упор мрежата на Станислав Карадалиев. Пак бившето орле сътвори попадението на двубоя в края на полувремето, след като слаломира през цялата защита и завърши атаката с техничен удар. Преди това Георги Славков-Рууни можеше да открие резултата за гостите, но пропусна сам срещу стража Пламен Младенов. Втората част започна с остри сблъсъци по терена с дейното участие на капитана на марекчани Александър Близнаков и на колегата му с лентата в отсрещната половина Петър Кепов и Васил Вакадинов. Двубоят се кротна четвърт час преди края с изстрела на Димитър Чечев. Скоро след това се разписа и резервата Димитър Панталеев.
МАРЕК“: Младенов, Каймакански, М. Георгиев, Влахов, Н. Николов, П. Иванов, Любомиров, Близнаков, Чечев, М. Иванов, Владимиров /Спасов, Панталеев, Калайджийски, Дж. Николов, Ив. Георгиев.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

В. Любомиров

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *