Марешки: Президентът ме подозира в нещо, което той прави цял живот – урежда жена си, урежда съветниците си

Когато отидох преди 10 г. на този плаж, плащах 27 лв. за чадър с два шезлонга, никой не го искаше. Аз го разработих и мислех да го подаря на вас (водещия от Би Ти Ви Антон Хекимян), но виждам по-добър кандидат – Румен Радев. Годишният приход от този плаж е 100 000 лева, а разходите са много по-големи.

Така лидерът на “Воля” отрече в студиото на Би Ти Ви да има връзка с решението на МС за концесията на плаж Каракум север 2 и пложените подписи на хората от неговата партия за внасяне на проекта на нова конституция, изготвен от ГЕРБ. Търгът е спечелил бившият депутат от “Воля” Антон Дончев, а другата фирма, кандидатствала в търга, е фирма на майката на Веселин Марешки Веска Марешка.

Човек подозира други в това, което той сам прави. Президентът ме подозира, че съм се подписал за проекта на конституция срещу тази концесия, това означава, че той прави така цял живот – той урежда жена си, урежда съветниците си.

Понеже президентът Радев за нас е един провален политик, той нищо не е направил за 4 г., сега обяви, че има перфектен проект за конституция. Е, сега искаме да му дадем шанс да представи на обществото своя проект.

Преди да влезе в студиото на Би Ти Ви Марешки беше пресрещнат от членове на младежката организация на Да, България, които искаха да го попитат защо е подписал проекта за нова конституция.

Марешки също имаше негови привърженици, издигнали плакати в защита на лидера на “Воля”.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *