Мария Игнатова се върна при Халваджиян

Мария Игнатова, която от септември насам работеше за продуцентския тандем Иван Христов и Андрей Арнаудов, се върна при човека, който я лансира в телевизията – Магърдич Халваджиян, забеляза ПИК.
Както медията ни вече писа, блондинката слиза от ефира на Би Ти Ви, тъй като единственият телевизионен таблоид „Папараци“ отива в историята. А с това и Мария остава отново без работа за втори път в рамките на три години.

Свалянето на емблематичното предаване, което се задържа на малкия екран цели 8 сезона, е част от чисто новата програмна схема, която в Би Ти Ви планират за идната есен. Новото ръководство на медията вече започна с промените – обявиха кастинг за нов сезон на „Сървайвър“ след дългогодишна пауза и орязаха наполовина ефирното време на нискорейтинговото шоу на Николаос Цитиридис.
По думите на самия Магърдич, въпреки че няколко месеца си изкарваше заплатата при Иван и Андрей, Мария Игнатова все още е в отбора му, а конкурентите му я ползвали под аренда. Което означава, че след края на „Папараци“ тв водещата отново се връща към екипа на Халваджиян.
Най-вероятно точно това е бил поводът за срещата между Мария и арменеца преди дни. Предполага се, че двамата са обсъдили бъдещето на Игнатова и по какъв начин тя отново може да намери място в шоупрограмите на продуцента си.

Из тв средите се мълви, че Магърдич е пред сключване на договор с Би Ти Ви за нова игра по италиански лиценз, която много прилича на „Сделка или не“ с Румен Луканов. Идеята е тя да се излъчва в късния следобед и да се завърти наесен. Дали Мария и Халваджиян на рандевуто си са обсъдили евентуален ангажимент за блондинката в новото шоу, предстои да разберем.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *