Мария Илиева зарязана бременна! Бащата на бъдещото дете избяга в Америка, семейството му не ще и да чуе за певицата

Певицата Мария Илиева не спира да работи, макар че вече е в напреднала бременност.

Покрай коледните и новогодишните празници програмата й е запълнена и не й остава никакво време за почивка, писа „Уикенд“.

Според запознати последните дни на месец декември изпълнителката ще прекара без любимия си мъж. 27-годишният й годеник Георги Михайлов е заминал за САЩ, където от години живее семейството му. Той предпочел да се види с роднините си в слънчева Флорида, вместо да бъде до жена си, която нон стоп бъхти по участия и мръзне в студена София.

Хора от обкръжението на Мария твърдят, че тя също имала желание до пътува до Америка и да се запознае с бъдещите си свекъри, но тъй като е в напреднала бременност, лекарите й забранили да лети със самолет на такова далечно разстояние. Георги обаче не се съобразил с положението на половинката си и набързо стегнал куфарите за Маями, където в момента се радва на хубаво и топло време. Докато Михайлов събира тен по местните плажове, половинката му ги гледа само на снимки, тъй като няма възможност да пътува с него.

В музикалните среди се шушука, че отношенията на влюбените не били толкова гладки, колкото се опитва да ги изкара Мария. Откакто носи дете в утробата си, изпълнителката станала много нервна и реагирала емоционално при най-дребния повод. Илиева била бясна, задето Михайлов я зарязал точно преди коледните празници и се заканила, че ще му натрие носа, когато се върне. Не е ясно обаче дали двамата изобщо ще останат заедно.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *