Мария Илиева с две лични слугини! Едната чисти, а другата гледа детето й дори когато тя е при него

Мария Илиева разполага с многочислен антураж, присъщ на холивудските звезди.

Участничката в „Като две капки вода“ си е наела денонощна детегледачка, която напълно я отменя в майчинските й задължения. Отделно певицата плащала и на втора прислужница, която пък се грижела за чистотата на дома й вече години наред.

Отскоро Илиева е новодомка и се е нанесла в апартамент, част от суперскъп затворен комплекс в столицата, където съседка й е и друга родна знаменитост – плеймейтката Николета Лозанова. В лъскавото си жилище изпълнителката съжителства с двете си слугини и сина си Александър, но без неговия баща Георги Михайлов.

Въпреки че двамата сложиха край на отношенията си малко след раждането на детето, се говори, че Георги плащал солидна издръжка за наследника си от поп певицата, макар да не го виждал изобщо и да не бил сред поканените на рождения му ден.

Самата Мария твърди, че не й е трудно да бъде самотна майка, но фактите показват тъкмо обратното. 41-годишната изпълнителка не може да се справи сама дори с тикането на бебешката количка на детето си и е прехвърлила това задължение на детегледачката, докладват папараците на „Ретро“.

Докато помощничката й се мъчеше да маневрира в подземния паркинг на столичен мол, шефката Илиева ходеше зад нея, качена на 10-сантиметрови токове, и се притече на помощ едва когато количката се заклещи на вратата на асансьора.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Хур Доколенко

    Тая късокрака коза се катери на високи токчета, за да скрие ниския си г-з. Аз и се предлагам за трети помощник нощно време в кревата!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *