Мария се зареди със секс арсенал, полов маратон чака Гущеров

Фолкпевицата Мария готви сексмаратон на своя съпруг – милионера Християн Гущеров. Миньончето излезе на пазар за еротично бельо – един от най-важните компоненти, нужни за провеждането на страстна и паметна нощ.

Мария излезе от столичен бутик за бельо с огромна чанта. Веднага при нея изтича внушителният й гард, който я чакаше с черния джип пред магазина, пише столичен вестник.

“На първо място при нас е сексът, на второ място – отношението, чувството за хумор, понякога и словесните войни. Християн е всичко онова, от което имам нужда. Интелигентният мъж, винаги намира как да те радва, как да ти поднесе изненада, как да бъдеш най-щастлива в живота и в любовта. Затова казвам, че сексът, който прави интелигентният мъж, начинът, по който живее, и чувството за хумор, което има – няма база за сравнение”, каза неотдавна Мара по адрес на заможната си половинка.

Припомняме, че певицата отново живее в имението на мъжа си в полите на Витоша отново съвсем от скоро. В продължение на няколко месеца те бяха раздели, тъй като според градската клюка, Гущеров е изловил Мария в изневяра с виден столичен колекционер на чалга звезди.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Кимбей Синджир

    Този свинчо по-добре да си купи секс-кукла, по-ефтино ще му излезе и по-голем кеф ще му прави…

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *