Мария се изповяда в ефир! Обяви, че е…

Отношенията ми с Християн Гущеров са тема, която все още не искам да засягам. Не се доверявам на много хора, но имам приятели, които говорят. Ще кажа само едно “Извинявай” на цялото семейство на Християн, защото когато преди пет години ме приеха в дома им го направиха по изключителен начин.

Приеха и мен и детето ми като техни деца. Християн много се грижеше за Марая.

Тази изповед направи певицата Мария в сутрешния блок на bTV. “Марая израстна с Християн. Между тях има любов, която се появи от нищото.

Сигурна съм, че и в бъдеще ще са толкова сплотени”, сподели миньончето и разкри, че педагожка се грижи за детето й, когато тя е на участия. Певицата така и не разкри в развод ли са с милионерския син, но сподели, че “жената е определящият фактор, но се случват и такива неща и нека всеки говори каквото си иска”. Тя не пожела и да разкрие дали живеят заедно с него.

“Появиха се много неща за мен и него. Писа се и че имам връзка с мъж от наше приятелско семейство – и на тях се извинявам”, каза Мария явно визирайки Нико Узунов, пише още Блиц.

Попитана има ли изневяра от страна на Гущеров тя каза: “Всеки отговаря за себе си”. “Няма да развея белия байрак и да се правя на многострадалец. Силна съм като характер, но заради нещата, които ми се случиха, разбрах, че трябва да разчитам само на себе си”, каза още Мария.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *