Марс в Риби! Добър период за водните знаци Рак, Риби и Скорпион

От 15.11.2018 до 02.01.2019 Марс, планетата която отговаря за начина, по който се борим за нещата и по който се отстояваме, ще преминава през знака Риби, най-отнесения, състрадателен и интуитивен знак от зодиака.

Дните през които Марс преминава през знака Риби са идеални за занимания с медицина, психология, йога, танци, изкуство или плуване.

Не е изключено обаче доста трудно да се организираме и да сме леко объркани и много по-малко от обикновено ще забелязваме подробностите и незначителните детайли. За това периодът се води рисков за подписване на документи, подаване на заявления и правене на скъпи покупки. Важно е да не избързваме и да не се хвърляме през глава в рискови и не добре премислени сделки.

Много е вероятно някои от нас да се жертват за свой близък в периода или да изискат такава жертва от другия. От друга страна не е изключено да се впуснем да помагаме на някой онеправдан или низвергнат или да се занимаем с благотворителност.

Най-ползотворно ще се отрази периодът на водните знаци Рак, Риби и Скорпион, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще започнат важни за тях дейности и ще правят впечатление на останалите, с чар и ум.

Тези знаци ще са пълни с идеи, но заради ретроградния Меркурий от 17.11. до 07.12. е добре представителите на тези знаци да планират следващите си стъпки без да предприемат действия. След 07.12. биха могли успешно да въвеждат заплануваното в ход и да стартират замислените проекти.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци по всяка вероятност ще са изключително комуникативни и пробивни, особено по въпроси, които засягат финансовото им състояние. При всички случаи ще имат засилена интуиция, която съчетана с предприемчивостта им, би могла да им донесе значителни постъпления.

Земните знаци Козирог, Телец и Дева е добре да се ослушват за предложения или съвети, понеже някъде в обкръжението им може да има хора, които много да могат да им помогнат за изпълнението на по нататъшните им планове и разгръщането на потенциала им.

Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен ще се стремят най-вече да изяснят партньорските си взаимоотношения, както личните, така и деловите през периода. Той може да се окаже ключов за тях, понеже през него е възможно най-накрая да успеят да решат отдавна тормозещ ги въпрос или конфликт касаещ близък до тях човек.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *