Марс в Телец предизвиква да забавите темпото и да се наслаждавате: Kакво да очаквате според зодията

Марс навлезе в Телец и ще остане там до 3 март 2021 г. Това ще бъде голяма промяна за всички нас, но все пак ще има някои предизвикателства, тъй като Марс ще образува квадратура със Сатурн, Юпитер и Меркурий.

Така или иначе, тази промяна е необходима и насърчава растежа и развитието. Когато квадратурата стигне до нас, най-добре е да приемаме нещата по-леко и да променим темпото. Това е преходна година от кардинална към фиксирана енергия и този месец ни дава доза от промените, които трябва да направим, за да се доближим до постигането на успех.

Ето какво да очаквате от този транзит според зодията си:

Овен

След като изпитахте своя планетарен владетел във вашия знак през последните шест месеца, ще се радвате да видите, че Марс сега ще се премести в Телец. Ще работите усилено за парите си, така че се уверете, че не се разпилявате или харчите прекалено. Намирането на практически начини за увеличаване на вашите финанси ще бъде от полза за вас при този транзит.

Телец

Марс във вашия знак е добър начин да се мотивирате и да погледнете към звездите. Този транзит ще ви вдъхновява, като ви позволява да стартирате, завършите или разширите своите проекти. Това ще бъде чудесна възможност за растеж и успех, стига да вярвате в това, което създавате.

Близнаци

По време на този транзит ще трябва да се съсредоточите върху медитацията. Един добър начин да повдигнете духа си, когато се чувствате стресирани, е да си починете от света. Марс в Телец ще ви накара душата ви да търси и ще имате нужда от презареждане или започване отначало.

Рак

Имате кръг от доверени приятели, който ще ви позволи да се изтласкате на следващото ниво. Всички страхове, които имате, ще бъдат изоставени по време на този транзит, защото сте готови да се изправите пред нови търсения. Някои от предизвикателствата, с които сте се сблъскали по време на транзита на Марс в Овен, ще бъдат преодолени и забравени.

Лъв

Едно от хубавите неща при този транзит ще бъдат уроците, които сте научили по време на транзита на Сатурн в Козирог. Вложихте цялата си енергия в работа през последните две години и сега по време на транзита на Марс в Телец завършвате и получивате признанието, което чакахте. Това е добър транзит, стига да сте търпеливи, тъй като Марс ще квадратира вашия знак.

Дева

Наличието на земен Марс ще се окаже забавно по време на този транзит. Очаквайте експанзивна енергия и шанс да се срещнете с интересни хора и съмишленици. Сега преминавате през фаза на преход, намирайки свой собствен източник на енергия. Хората, които срещнете сега, ще ви накарат да се чувствате оптимистично за себе си и бъдещето.

Везни

Когато Марс беше в Овен, минавахте в режим на съзерцание, особено когато тази планета беше ретроградна. Този транзит се противопоставяше на вашия знак, отразяваше психиката ви и показваше вашата непосредствена ситуация. Марс в Телец ви кара да правите промени, да преглеждате собствената си ценностна система и да насърчавате растежа, който ще бъде по-постоянен. Погледнете в себе си по време на този транзит и бъдете смели.

Скорпион

Марс ще предизвика някои предизвикателства в начина, по който се справяте с вашите взаимоотношения, но също така ще ви даде сила да изразите ясно това, което искате и от което имате нужда. Ще инвестирате в себе си по време на този транзит. Използвайте това овластяване сега, за да стартирате някои нови проекти, особено след като някои солидни приятели или бизнес партньори изглежда ви мотивират.

Стрелец

Забавете темпото по време на този транзит на Марс, тъй като ще има голям фокус върху вашата рутина, както и как подхождате към задълженията си. Това е време на оценка и търпение. Може да е и време на освобождаване. Опитайте се и не забравяйте да поставите вашите нужди на първо място, особено ако чувствате изтощение. Марс иска да успеете, но трябва да разберете своите граници.

Козирог

Социалният ви живот ще се оживи, а любовният ви ще стане много по-интересен, когато Марс влезе в Телец. Сега се премествате в по-вълнуваща територия и вниманието ви ще се насочи към някой, който може да ви се струва нереален и не от този свят.

Водолей

В този транзит ще има здраво стъпване на земята с преместването на Марс в земния Телец. Ще почувствате, че творческата енергия ви подхранва. Марс в Телец е идеалното време да бъдете спокойни и хладни, когато имате работа с авторитетни фигури. Това е период на сдържаност, внимавайте да не се напрягате излишно.

Риби

За вас този транзит на Марс е много вдъхновяващ. Нещата просто се случват по-лесно в творческата сфера. Някои представители на знака може да почувстват малко духовно просветление и дори да продължат да учат по отношение на метафизичното или окултното. Марс оспорва вашите вярвания и ви вълнува да научите и изследвате повече.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *