Кражбите в Дупница и Кюстендил не спират

В края на миналата седмица дупнишки полицаи са установили извършител на противозаконно отнемане на л.а. „Хонда“. За по-малко от час след подаването на сигнала е установен да управлява отнетото МПС48-годишен местен жител. Той е известен на полицията с множество противозаконни деяния, осъждан е. Не е задържан в полицейския арест по медицински предписания. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

В края на миналата седмица е задържана за 24 часа в полицейския арест 18-годишна жена за извършена кражба на 4 чифта маратонки от къща на свой съкварталец в Кюстендил. Вещите са открити и иззети от дома й. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

38-годишен мъж е задържан 38-годишен низвършител на кражба на 5 чифта обувки от стълбищна площадка на жилищен блок в кв. „Запад“ в Кюстендил.Извършителят е установен ден след извършената кражба, по случая е започнато досъдебно производство в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *