Топ теми

Маца си купи къща в Балкана

Комедийната актриса Милена Маркова-Маца си е купила къща в Балкана, похвали се самата тя. По време на пандемията тя е останала без ангажименти и сега се е отдала на новата си придобивка.

Така тя става втората актриса след колежката си от Сатирата Албена Михова, която си взе къща в Троянския Балкан. “Концентрирала съм се да изпълня една повече от 20-годишна мечта. Имахме малко парче земя до София, на което нищо не можеше да се направи. Продадохме го и си купихме къщичка в Балкана. Сега поне имам къде да бягам. Ще си се занимавам с нея, ще си направя градинка с домати, краставички, мерудийка”, споделя актрисата. 

Отскоро тя е в отбора на блондинките. Отдавна искала да се изруси, но все не улучвала цвета и опитите й били несполучливи. Това лято 43-годишната актриса е имала само едно представление, а сега на 18 октомври й предстои още едно – “Лъжата” с Асен Блатечки, Койна Русева и Стефан Иванов. “Не съм разпределена в нов спектакъл, нищо не се поставя, голяма стагнация е. Не взех никаква помощ като свободен артист. одобриха ме за кредит, но трябва да го върна. С тия пари трябваше да изкарам цяло лято”, споделя още Маца.

Тя е омъжена за колегата си Орлин Карагьозов, двамата имат син, който носи неговото име. Тийнейджърът бленува да става кинорежисьор. “Иска да учи в чужбина и ще трябва да продавам я ляв, я десен бъбрек”, шегува се звездата от “Аламинут”, пише Телеграф. 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *