Мачът „Стари срещу млади“ на съдийската гилдия в Пиринско завърши с обвинения кой на кого платил да не вкара гол и с помирение на маса

Традиционното коледно мачле „Стари срещу млади“ на футболно-съдийската колегия в Пиринско мина под знака на „обвиненията“ кой на кого плати да не вкара гол. До размяната на вербални закачки се стигна след нулевия хикс в редовното време, последван от равенството 3:3 при изпълненията на дузпи, до които не всеки бе допуснат. Срещу дискриминацията най-силно възропта Драган Стойков-Пикси, който довери, че не са му позволили да бие от бялата точка и затова противниците се разминали със загубата.

„Най-после да изкараш един мач на ниво”, обърнаха се шеговито главните действащи лица към главния рефер на двубоя в залата на спортния интернат Александър Андонов, който вложи доста усилия да охлади страстите и успя на сто процента.

От едната страна на полето с неукротима жар действаше ветеранът Кирил Манов-Ломбардо, който със своите 56 г. беше най-възрастният на терена и продължава да ръководи мачове в пиринската бундеслига. В отсрещната половина понякога успешно, понякога не, опитваше да спира набезите му най-младият в гилдията, 18-годишният Феим Мусанков. Времето на активната си футболна кариера като вратар си припомни Ивайло Ганчев, който заключи мрежата на „старците“ и доведе до отчаяние голобрадите им следовници. Във вечерното продължение на двубоя на маса двете страни се помириха между две наздравици и отново не излъчиха победител.

СТОЙЧО СТОИЦОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *