Мач между кметове и суперучители кулминацията на спортния празник в СУ – Симитли

С многообразни състезателни дейности по случай Деня на българския спорт СУ „Св. св. Кирил и Методий” – гр. Симитли откри новоизградения си комплекс от спортни игрища. Усмихнати, пременени в тениски с логото на училището, учители и ученици се впуснаха в състезания по футбол, баскетбол, волейбол, шах и тенис на маса.

Кулминацията на спортния празник бе футболният мач между кметове и учители. Във футболната среща участие взеха кметът на с. Черниче Георги Стефанов, кметът на с. Полена Веселин Топузов, кметът на с. Сушица Георги Митрев, кметът на с. Полето Иван Манчев, кметът на с. Брежани Благой Стефанов и общинският съветник от с. Крупник Владимир Благоев.

От страна на учителите в игра влязоха зам. директорът Борислав Дафков, Кристиян Крушов, Станислав Топузов, Александър Георгиев, Димитър Стоименов и Николай Димитров. За да подсилят отбора на Суперучитечите, в игра влязоха и Супершофьорите. Въпреки това те не успяха да надвият отбора на кметовете, който затвърждава силата си на традиционните общински турнири.

След мача с бързи дузпи отборът на Суперучителите си завоюва все пак победа и така изравни резултата.

Директорът на училището Таня Янкова благодари лично на кметовете за участието на спортния празник, като им пожела да не спират да спортуват, да не спират да дават пример и да бъдат здрави.

Учениците в присъствена форма на обучение участваха в различни спортни игри – футбол, баскетбол, волейбол, шах и тенис на маса.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *