Мая Манолова с костюм за 950 лева при Хекимян

С костюм на обща стойност 944 лева се появи в студиото на „Тази сутрин“ Мая Манолова преди дни. Бившата омбудсманка, която понастоящем е безработна, се бе издокарала с тоалет в лилав цвят за гостуването си при Антон Хекимян. Справка с онлайн магазина на бутика, от който комплектът е закупен, показва, че сакото струва 479 лева, а роклята към него – 465 лева, пише „Ретро“.

Очевидно провалилата се кандидат-кметица на София продължава да поддържа високия си стандарт на живот, макар от няколко месеца официално да не се води на работа никъде. Многото си свободно време Манолова запълва с харчове по магазините и обиколки по тв студиата, където да се фука с новите си придобивки.

Междувременно и почивките не са останали на заден план за Мая и съпруга й Ангел Найденов. Близки до семейството издават, че неотдавна двамата си спретнали ваканция в популярен и изключително луксозен СПА хотел, а самата Манолова пусна тяхна обща снимка от комплекса, на която позират изтупани в официални одежди.

Макар бившата омбудсманка да тръби от ефира на всички телевизии, че е изключително загрижена за водната криза в Перник и самата тя е потърпевша от режима, защото живее в засегнатото от безводието село Рударци, нейни съседи разкриват, че вече почти не се вясвала там, а се радвала на битовите удобства в апартамента си в София. „Ние обаче нямаме по няколко луксозни жилища и продължаваме да страдаме“, коментират нейни съселяни в интернет пространството.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *