Мая Манолова с чанти по 1500 евро, кандидатката за кмет на София се кипри с “Шанел” и “Луи Вюитон”

Бившата омбудсманка и сегашен кандидат за кмет на София Мая Манолова, която в предизборната си кампания се прави на защитник на бедните и онеправданите, заема не само едно от челните места в класацията за най-имотни български политици, но притежава и един от най-скъпите гардероби сред ВИП дамите в държавата.

Манолова, която досега е изхарчила около 2 милиона лева за кампанията си, се разхожда сред народа с тоалети и аксесоари за хиляди евро.
Справка на ПИК с изявите на Манолова през последната година показа, че кандидат-кметицата с двойни стандарти е върла почитателка на най-скъпите модни марки – “Луи Вюитон”, “Шанел” и “Долче и Габана”.

Амбициозната кюстендилска адвокатка разполага с десетки чифтове на италианците Доменико Долче и Стефано Габана. Манолова тропа по паветата в центъра на София с дизайнерски обувки, цените на които в официалния сайт на бранда започват средно от около 1000 евро. 

Освен за обуща за десетки хиляди левове кандидат-кметицата на София е прахосвала с лекота от доскорошната си заплата като омбудсман и за дизайнерски чанти на американския бранд “Майкъл Корс” и на „Луи Вюитон”, с каквато се е сдобила за 1550 евро! Манолова държала колекцията си от чанти в отделен гардероб, като освен на изброените марки имала и доста модели на италианската фирма “Фурла”. Сдобива се с тях най-често от магазин на бул. “Витоша”, в който най-евтините модели били по 500 лв., и рядко си тръгвала само с един артикул.

Явно гузната съвет на Манолова понякога все пак се обажда, тъй като за снимки кюстендилчанката често позира така, че да прикрива марката. Не е трудно обаче в световната виртуална библиотека да бъде открита цената на дамските чанти на Манолова. Моделите на “Майкъл Корс” например в собствения му уебсайт се харчат на цени между 700 и 2500 долара.  В този вид, “нагиздена” с хиляди левове, бившият омбудсман агитира софиянци да гласуват за нея на предстоящите местни избори.


Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

1 Коментар

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *