Мая Манолова хукна по врачки

Неуспялата кандидатка за кмет на София Мая Манолова всеки ден посещавала врачки по време на предизборната кампания, разкриха хора от обкръжението ѝ.

Въпреки че демонстрира завидно самочувствие, бившата омбудсманка дълбоко в себе си се чувствала несигурна и подозирала, че този път се е надценила в амбицията да стане градоначалник на София. Особено я изнервял фактът, че трябвало да ухажва и да се умилква на десните избиратели от жълтите павета, като отлично съзнавала, че така се унижава, защото за тях тя винаги ще си остане „провинциалка” и столичанка в повече. Мая, която не можела да търпи загуба, била разкъсвана от вътрешни терзания и разнопосочните съвети от близките и съмишлениците ѝ още повече я обърквали. Освен че ходела редовно на църква да се моли, тя решила да се допита и до представителките на свръхестественото, за да си избистри печелившата предизборна стратегия.

„Никога не сме виждали Мая толкова нервна. Тръгна по врачки да ѝ дават акъл, хвърляше луди пари. Като не ѝ харесаше някоя, отиваше при следващата. Препоръчваха ѝ ги приятелките ѝ, фризьорки и гримьорки. А уж е интелигентна жена”, коментират приближени на Манолова.

В крайна сметка обаче излезе, че бившето червено острие си е давала парите на вятъра, тъй като усилията ѝ да седне на кметския престол се оказаха безуспешни.

Амбициозната кюстендилка нямало да се откаже от услугите на ясновидки и сега щяла да търси съвети с какъв проект да се захване оттук нататък, за да уплътни многото си свободно време.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *