МВР разпитва свидетели за побой в БНР, разследва девера на Великова

Образувано е досъдебно производство, което се наблюдава от Софийска районна прокуратура, заяви директорът на СДВР Старши комисар Георги Хаджиев във връзка с подадения сигнал за побой в БНР, предаде Дарик Нюз.

Грозният инцидент се е разиграл в нюзрума на медията преди дни, а сигналът за него е подаден от пострадалия репортер Добромир Видев. По думи на директора на радиото Светослав Костов, до инцидента се е стигнало, след като Добрин Йотов – девер на Силвия Великова, който също като нея и брат си работи в радиото, е нападнал Видев.

Нападението преди десетина дни е било предшествано от разговор, по време на който Видев се интересувал защо два негови журналистически материала не били излъчени в ефир. След физическата саморазправа пострадалият репортер сам отишъл в „Пирогов“ и си извадил медицинско.

Разследването се води от 4-то РПУ в София. „Разпитват се свидетели и се изземват записи от камери“, уточни директорът на СДВР. Той увери, че разследването ще приключи в установения от закона срок.

Коментар с Facebook

loading...

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *