МВР с официална информация за смъртта на вокалиста Явор Захариев

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов коментира версиите за смъртта на вокалиста на групата Gravity Co. Явор Захариев. По думите му, при пристигането на полицаите, вратата на дома на певеца е била заключена, а телефонът му е бил в него. 

„Информацията, която имам към този момент, и не твърдя, че ще бъде много изчерпателна, е  че когато получиха сигнала за въпросния господин в София – отидоха. Първоначално се работеше по версията, че може да е бил пребит, но отивайки на място вратата беше заключена отвътре. Телефонът беше в него. Доколкото разбрах, не е имало няколко дни връзка. Те са се опитали да се свържат с него, но не получихме никакви данни към този момент върху него да е било упражнено насилие. Действително не знам какъв е резултатът от аутопсията“, каза главният секретар на МВР, цитиран от Нова телевизия.

В социалните мрежи сестрата на Явор написа, е в кръвтта на брат й не са открити наркотици. Според нея, причина за смъртта на младия мъж е нанесен му побой. Днес беше погребението на Явор Захариев.

От МВР все още не се ангажират с конкретна версия за случая. Разследването продължава.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *