МВР: 50 протестиращи спряха за кратко транспорта около Тех парка

Малко след партийния форум на ГЕРБ от МВР съобщиха, че цифром и словом 50 протестиращи са били в района на Тех парка и са затруднявали движението на гражданите, като постоянно са пресичали пешеходните пътеки, предава Дарик.

Оттам уточниха, че е възникнало напрежение в един момент, а за кратко е било възпрепятствано движението на градския транспорт в района на София Тех Парк, където се проведе партиен форум, възникна напрежение.

протестиращи София тех парк
протестиращи София тех парк

След приключването на проявата, при оттеглянето на участниците през съответните изходи, за кратко беше възпрепятствано движението на градския транспорт, както и на останалите моторни превозни средства. Счупено е стъкло на автомобил, паркиран на бул. “Шипченски проход”. На място се извършва оглед. Мъж без лични документи е отведен в столично районно управление за установяване на самоличността му, съобщиха още от полицията.

Конференция на ГЕРБ в София тех парк

Униформените са обезпечавали обществения ред и са подпомагали движението и в района на Четвърти километър. Причината за това бяха получени и множество сигнали, че групи пресичат постоянно пешеходните пътеки, като затрудняват пристигането на делегатите и придвижването на гражданите на столицата, поясняват от полицията.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *