Меган и Хари съвсем се отделиха от Кейт и Уилям в социалните мрежи

Отношенията между херцозите на Кенсингтън и херцозите на Съсекс стават все по-обтегнати. Поредното доказателство за това е, че след като Меган и Хари си направиха профил в Instagram, показаха, че вече не искат да споделят общ официален профил с Уилям и Кейт. До този момент всички споделяха снимки на страницата на двореца Кенсингтън.

От новия им профил Меган и Хари споделиха няколко снимки от пътуването си в Австралия, които до този момент не бяха известни. Сред кадрите има и от пътуването им до Фиджи и други дейности, свързани с тяхната благотворителност. Само за 24 часа от излизането на новия профил, последователите им надхвърлиха 2 млн. Двамата не само се отделиха да живеят в нов дом, но също така решиха да наемат и отделен PR екип.

„Добре дошли в официалния ни Instagram – с нетърпение очакваме да споделяме с Вас за работата си, за каузите, които подкрепяме. Ще правим важни съобщения и ще използваме възможността да насочваме вниманието към ключови въпроси“ – написаха херцогът и херцогинята на Съсекс.

Любопитен факт се оказа, че херцозите на Съсекс са се отписали от профили, имащи отношения с членове на кралското семейство като Кейт и Уилям @kensingtonroyal, принц Чарлз и Камила @clarencehouse, и даже от аккаунта @theroyalfamily, представляващ се от Елизабет II и други членове на кралското семейство.

За това тяхно решение Меган и Хари обясниха в пост в Instagram. Според съобщението, те се концентрират само върху онези организации, които поддържат психичното здраве на хората.

Според херцозите от Съсекс, всеки месец те ще променят онези, които следват, в зависимост от темата, която е от значение за тяхната дейност. През май те взеха решение да се абонират за организации, свързани с психичното здраве, защото този месец е неразривно свързан с темата за психичното здраве: целият май е посветен на тази тема в САЩ, а във Великобритания от 13 до 19 май.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *