Меган Маркъл отдалечи принц Хари от приятелите му

Бившият модел Лизи Кънди, която се сприятели с Меган през 2013 г., твърди, че един от приятелите на Хари от детството вече не е допускан в живота му. Причината е… Меган.

Според нея херцогинята на Съсекс е отдалечила Хари и от други негови приятели, които оказвали „лоши влияния“ върху него.

Според мнозина херцогинята на Съсекс определя семейните правила и ръководи домакинството в дома им Frogmore Cottage в Уиндзор.

И преди имаше слухове, че Меган не харесва голяма част от старите приятели на Хари и даже е влязла в открита вражда с един от тях – Том Инскип “Skippy”, с когото Хари е приятел още от колежа “Итън”.

Тези слухове сега се потвърждават от Лизи Кънди, която познава лично голяма част от хората от приятелския кръг на принца. Тя споделя, че някои от най-добрите му приятели открито се оплаквали, че Меган ги е изтласкала от живота му.

Британски ежедневник твърди, че истинската причина, поради която Том Инскип не е харесван от Меган е, че се е осмелил да посъветва Хари да не избързва да се жени за Меган, а да успокои топката и да види дали наистина изпитва дълбоки чувства към американската актриса или просто е заслепен от страстта.

Но напрежението между двамата изглежда се е успокоило, защото “Skippy” бе един от първите, които се обадиха на Хари след раждането на сина му.

Според приятелите на Меган обаче, всичко това, което се говори по неин адрес, не кореспондира с истината. Тя е далеч от това поведение на “властна жена”, а промяната у принц Хари се дължи само и единствено на голямата му любов към Маркъл и желанието му да бъде колкото се може повече време с нея и сина им.


Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *