МЕГЗ отмъкна треньора на Гала

Мегз написа пост в социалните мрежи, в който сподели, че започва са тренира сериозно и че този път няма да се отказва както досега, защото вече има учител, който ще я следи изкъсо.

Постът беше придружен със снимка от фитнес залата. На нея дизайнерката и водеща позира не с кого да е, а с дългогодишния треньор на Гала – Ванко Георгиев, известен като Vanko Pump Run.

Говори се, че носителката на Златна Игла се е ръснала сериозно, за да се намести в графика на фитнес гуруто, който работи само с избрани личности от хайлайфа и максимум капацитет до 5 души в месец. Георгиев е най-актуалното име във фитнес гилдията в момента. Освен, че втали Гала и Стефан, той е треньор и на Иван от Иван и Андрей “Фермата”.

Каканашева се закани, че скоро ще се фука с плочки и стегнати крака. А от своя страна Ванко похвали новата си ученичка като написа, че МЕГЗ е дисциплинирана, мотивирана и отдадена и затова резултатите ѝ ще бъдат гарантирани. Предстои да видим дали МЕГЗ ще издържи или и фитнеса ще и омръзне набързо.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *