МЕГЗ със зверски синини по краката! Бита ли е дизайнерката?

Вчера вечерта топ дизайнерката МЕГЗ сподели кадър от последната фотосесия на линията си удължения за коса с последователите си. На фотоса чаровната красавицата е с естествена визия и получи комплименти от многото феновете си, че изглежда все по-добре.

Нещо друго, обаче, шокира всички. Целите крака на амбициозното миньонче са в синини. Белезите са толкова големи, че дори не са се заличили с Фотошоп. Злите езици веднага коментираха, че дизайнерката най-вероятно е жертва на тежък побой. „Толкова тежки синини не са случайни”. Каканашева не споделя почти нищо от личния си живот и е трудно да се определи кой би могъл да ѝ причини подобно нещо. Името ѝ обаче множество пъти е било свързвано с мъже, които имат силата и влиянието хубаво да я подредят по този начин. Възможно е Мегз да има синини и по лицето, но те да са добре замаскирани с грим.

Друга версия е Мегз да се е подложила на разкрасителни процедури. Обикновено подобни синини остават след липосукция на краката. Красавицата, обаче, винаги е демонстрирала идеална фигура и е твърде слаба, за да се подлага на подобни интервенции. Запознати коментират, че е възможно Каканашева да е инжектирала различни имуностабилизатори и стимулатори в тялото си. Това би обяснило огромната ѝ енергия и фактът, че е нечовешки издръжлива. „Подобни ензими се инжектират именно през краката. Те са на растителна основа и дават до 3 пъти повече енергия от нормалната за човек”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *