HP-p1-728×90 Refan
HP-p1-728×90 Refan

Мегс: Лъжех мъжете в живота си, че съм бедна

Голямата известност в живота на Мегз дошла след Черешката на тортата и Вип Брадър. Това разказа самата дизайнерка пред Жълт Труд. И преди това много хора също са я познавали, но не е било така масово. Тя признава още, че когато е била по-малко известна, си е позволявала да лъже мъжете в живота си.

“До много скоро се страхувах да разказвам на мъжете, че успявам. Правех се на по-малка, отколкото съм. Ходех на срещи с такси и не давах да ме взимат от нас, за да не видят къде живея. Сега вече не правя така, то не е и много възможно заради огромната популярност. Но вече не искам да се преструвам на нещо, което не съм. За да стои до мен един мъж, трябва да е голям. Да успява поне колкото аз”, категорична е дизайнерката.

Мегз разказва още, че на 8 години се е преместила да живее на тавана, за да може да е самостоятелна. По-късно в училище пък я обвинявали, че е държанка, защото другите момичета не вярвали, че тя сама си шие дрехите и мислили, че някой “богаташ” й ги подарява. “Едва сега ми вярват за нещата, които казвах на 13 – цели 14 години по-късно. След 14 години ще повярват и на това, което казвам сега!”, каза още Мегз.

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *