Медицинска сестра от Сандански присъства на раждането на внука си

Медицинската сестра от приемен кабинет в МБАЛ “Югозападна болница” – Сандански Карамфила Христова стана щастлива баба на прекрасен внук. Малкият се роди вчера преди обяд и е с внушителни мерки от 4.400 кг и 52 см. Първородният внук на Карамфила е дар от голямата любов на по-големия й син Андон и снахата Антоанета, която е от петричкото село Рупите.

Вчера щастливата баба облече медицинския си екип и влезе в залата, за да присъства на раждането на бебето. Малкият юнак изплака под грижите на завеждащия АГО д-р Атанасов, д-р Чобанова и целия им екип.

Баба Карамфила побърза да почерпи колежките си с луксозни бонбони и обеща, че голямата почерпка с баници и погачи, нейно производство, тепърва ще се състои, само мама Тони и бебокът се приберат вкъщи.

Карамфила Христова си взе и годишен отпуск, за да може да помага вкъщи за новороденото. Ето какво каза тя през сълзи, излизайки от залата: „Най-щастливата баба на света съм. Ще помагам много, обещавам. Пожелавам на внука си най-вече здраве, а всички останали – мама, тате и ние, бабите, ще помагаме”, зарече се баба Филка.

МАРИЯ ПЕТРОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *