Медицински сестри от детските заведения в Сандански влязоха като доброволци в Ковид отделенията на болницата и Спешен център

Photo Credit To Ковид отделения

Медицински сестри от детските заведения в град Сандански станаха доброволци в МБАЛ „Югозападна болница“ и Спешна помощ. От вчера част от екипа на МБАЛ „Югозападна болница“ са 6 медицински сестри и една в Спешна помощ – град Сандански.

Хуманният жест на медиците е вследствие проведени срещи между ръководството на община Сандански с тях, в подкрепа на медицинския персонал по време на усложнената епидемична обстановка в санданската болница.

Благородно и с желание да помогнат, медицинските сестри влизат в обособените Covid отделения в МБАЛ „Югозападна болница“ и Спешна помощ, полагайки доброволен труд и в подкрепа на персонала и пациентите.

„Добрият пример! Решили да застанат на първа линия, помагайки на хората, които имат нужда, те са нашата надежда. Надежда в доброто, всеотдайността и солидарността между хората! БЛАГОДАРИМ ВИ!”, пишат от Общинската администрация и допълват:

„На всички вас, грижещи се за нашето здраве – лекари, медицински сестри, фелдшери, лаборанти, санитари, помощен персонал – БЛАГОДАРИМ ВИ!”.

ИВАН ИВАНОВ

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

1 Коментар

  1. Спасова

    А тези от Благоевград кога??? сестрата на Трето е работила в Спешен център, а сега се крие уютно в дома си!

    Отговор

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *