Медиците от МБАЛ „Югозападна болница” сплотиха колектива на паметен тиймбилдинг в Белград

Медици от МБАЛ “Югозападна болница” свалиха за няколко часа белите престилки и се отдадоха на незабравим тиймбилдинг в столицата на Сърбия – Белград /сн. 1, 2, 3 и 4/.

Лекари, администрация и помощен персонал от болниците в Петрич и Сандански, водени от екскурзоводи, разгледаха най-известните туристически обекти в Белград, като катедралата “Свети Сава”, където медиците си направиха фотосесия, крепостта Калемегдан и др.

Вечерите преминаха в известните с гостоприемството и добрата си кухня сръбски кръчми, в които популярната балканска музика подканя изкушаващо към дегустация на различни специалитети, специално подбрани за мероприятието на сплотения екип на МБАЛ “Югозападна болница”. Тиймбилдингът освен за сплотяването на  колектива бе посветен и на обсъждането на новия колективен договор в системата на здравеопазването и възможностите за увеличаване размера на възнагражденията в болницата.

След добре свършената делова част служителите продължиха с веселата част в ресторант в центъра на Белград. На масата на администрацията в душа на компанията се превърна домакинът на болничното заведение Георги Попов, който се раздаде докрай на дансинга под звуците на сръбските ритми.

Петричкият хирург д-р Динчев излезе от  познатия си професионален образ и се отдаде на емоцията на дългото хоро, което изви в ресторанта българската група. В челото темпото задаваше д-р Ангова, която, оказа се, нямаше хоро, което да не знае.

Медицинските сестри от хирургията – старшата Юлия Андонова, Добрина Кротева и Ани, напълниха очите на колегите си със  стилните прически и елегантни тоалети, с които бяха сменили медицинските си одежди.

Пиарът на болницата Мария Георгиева изнесе своеобразен рецитал, като изпълни поредица от македонски песни и събра овациите на медиците, които я поздравиха за отличните й умения.

ХРИСТИНА ПЕТРОВА

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *