Медсестрата в МБАЛ – Благоевград О. Секулска изненадана от колежките си с мили поздрави и подаръци за ЧРД

С лъчезарна усмивка посрещна рождения си ден медицинската сестра в Благоевград Оля Секулска. Рожденичката още в ранни зори започна да получава поздрави от признателни пациенти от цялата Благоевградска област. Рожденият й ден съвпадна с първия ден от годишния й отпуск, но колежките й от благоевградската болница я изненадаха с подаръци, избрани с много обич, сред тях и часовник, който да й напомня, че годините и времето са ценни с натрупан житейски опит и всеки ден е важен.

Оля Секулска е сред основателките на спешно отделение на МБАЛ – Благоевград и задружният колектив й пожела да остане все така всеотдайна в хуманната си професия. Тя получи специални поздрави и от колектива на Дом за възрастни хора в село Падеш.

Празникът рожденичката ще посрещне с най-близките си хора, специално от София пристига и семейството на сестра й. Внучките Антоана Филчева и Флора Дончева, които са отличнички и изявени танцьорки в ДЮФА „Пиринска китка“ – Благоевград, също са подготвили изненада за обичаната си баба.

СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *