Медсестра в МБАЛ – Благоевград избра невероятна екскурзия за децата си, за финал на ваканцията за 4 дни разгледаха 5 пещери

Медицинската сестра в благоевградската болница Емилия Николова направи със семейството си невероятна екскурзия из страната. Само за 4 дни родителите заедно с двете си деца успяха да разгледат Троянския манастир, 5 пещери и Белоградчишките скали.

„Тази година със съпруга ми Владимир решихме вместо почивка в чужбина да обиколим страната, искаме децата ни да опознаят българската история и природните забележителности, които са уникални”, разказа с вълнение медсестрата.

„Избрахме националния празник – Деня на Съединението, и уикенда за екскурзията, така съчетахме почивните дни с полезно занимание на прага на новата учебна година за дъщерята Кристиана, която е десетокласничка в Математическата гимназия, и сина второкласник Любослав. Възпитаваме ги в родолюбие с личния си пример. Първо посетихме Троянския манастир и последователно разгледахме пещерите, които наистина са феномени – Съева дупка, Проходна – Очите на Бога, Леденика, Венеца и Магура. Разгледахме и град Видин, Белоградчишката крепост и скалните феномени. Впечатленията от видяното не могат да се опишат с думи. Пещерите са магическо място с впечатляващите форми, затова не мога да определя кое място ме е грабнало най-много, защото атмосферата навсякъде е интересна. Завърнахме се в Благоевград заредени с много позитивна енергия, нови знания и сили”, разказа Е. Николова.

СЛАВА ИВАНОВА

Коментар с Facebook

loading...

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *